Huur een jeans…

Laatst las ik eens de Feeling, septembernummer (een aanrader voor alle fashionista’s en beautista’s want hij is extra dik nu 😉 ) en daar kwam ik een grappig initiatief tegen…

Mud Jeans leaset nu jeansbroeken en -jasjes. Ja, net zoals je een auto kunt leasen kan je nu ook een jeans leasen. Say what? Bij dit leasing systeem kies je een broek uit, betaal je 20 euro en de maanden daarna telkens 5 euro. Aan het einde van je leasingtermijn kies je tussen drie verschillende opties: je geeft de broek terug, je gaat een nieuwe leasing aan voor een andere broek of je betaalt nog 4 maand door en mag de broek houden. Jippie! En het beste van alles: raak je de jeans toch nog beu? Dan mag je hem altijd weer binnenbrengen en krijg jij je 20 euro terug!

Oh en heb je een scheurtje of een gaatje in je zo geliefde broek? Er is een gratis herstelservice (jaja, net zoals bij de auto’s!).

Elke fashionista heeft sterke neigingen om lekker eco en duurzaam om te springen met haar goodies. Ook daar heeft Mud Jeans aan gedacht! De jeans is gemaakt van organisch en gerecycled katoen, dat dan weer eens helemaal hergebruikt wordt als zijn einde er aan komt.

Ik vind het wel een leuk initiatief: je loopt er trendy bij en je werkt mee aan een duurzaam project. Alleen jammer dat er maar 1 pasvorm is (1 voor mannen en 1 voor vrouwen natuurlijk) in drie wassingen verkrijgbaar. Er zijn ook jeansjasjes die je kunt leasen.

Hier kan je de informatie over het project vinden: http://www.mudjeans.nl/nl/information/Leas%20a%20Jeans/

Dit zijn de modellen die je kunt leasen: http://www.mudjeans.nl/nl/shop/lease.a.jeans/

Er is een Mud Jeans store in de Walpoortstraat in Gent en eentje in Leuven voor als je een kijkje wil nemen!

xoxo Jane

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: