BBG

Ondertussen kent iedereen wel Kayla Itsines, een 24-jarige Australische met Griekse roots. Ik volg haar al een tijdje op instagram voor de fitspo, want wauw, knappe vrouw! Ondertussen heb ik me de eerste Bikini Body-Guide aangeschaft want ik ga ervoor. Ik ben klaar om mijn levensstijl aan te pakken. Ik kamp met maag- en eetproblemen, eet vaak ongezond en ik voel me lichamelijk eerder 50 in plaats van 23. Net zoals veel vrouwen en meisjes droom ik van een killerbody, maar dat hoeft niet. Gewoon lekker in mijn vel zitten, wat strakker zijn en me geen muffin meer voelen zijn prima voor mij!

KaylaItsinesBikiniBody-619-386

Deze gids bevat 12 weken aan trainingschema’s, eettips en veel aanmoediging. Ik heb de gids laten uitprinten omdat ik dat net iets makkelijker vind, maar velen gebruiken het gewoon op hun tablet of computer. Je hebt niet zoveel materiaal nodig, maar ik ben nog op zoek naar gewichtjes en een medecine-ball. Na mijn examens ga ik er volledig tegenaan, ik bereid me al voor op dagen vol spierpijn want de hashtag #DeadByKayla komt echt heel vaak voor.

Omdat ik zelf wat Nederlandstalige (Hollandse of Vlaamse) blogs over BBG mis, wil ik mijn ervaringen delen via de blog. Ik beloof plechtig om ook de moeilijke momenten te beschrijven en te delen, en niet enkel de successen. Jullie kunnen me ook via mijn instagrampagina volgen, maar dat is niet uitsluitend BBG-feed.

Advertenties
%d bloggers liken dit: