Over


Hey, ik ben CarmabelleJane of gewoon kortweg: Jane, een 21-jarige studente secundair onderwijs (godsdienst en kunst). Deze blog is er gekomen vanwege mijn vele addictions: lezen, series bekijken, muziek beluisteren, nagellak, smsen, chocolade en… beauty en fashion!

Wat jullie ook moeten weten, is dat ik een mens ben van ‘periodes’. Jep, ik kan de ene week helemaal gek zijn op ringen en de week daarna die dan afdanken en helemaal stapel lopen van statementnecklaces. De naam van de blog ‘Jane’s Addictions’ is redelijk neutraal, vanwege mijn vele verslavingen, lekker makkelijk. Plus, toen iemand met deze naam op de proppen kwam, was ik er helemaal weg van! Dus tadaam… Jane’s Addictions was born ;) .

Natuurlijk ben ik wel een fulltime studente, wat enorm veel tijd opslokt maar hé, ik doe het on-ge-loof-lijk graag en ik moet nog een jaartje ongeveer. Ik hoop wel om hier meerdere keren per week, met enige regelmaat, een post te schrijven. Als jullie mij wat willen zeggen, vragen, mededelen, adviseren,… doe dat gerust! Dat vind ik zelfs zeer leuk. Ondertussen heb ik al gemerkt dat ik veel comments en feedback krijg via facebook, ook altijd leuk! Maar weinig op mijn blog zelf… Nuja, geen probleem, ik hoop dat dit nog komt ;).  Tips, advies en comments zijn altijd welkom (zowel via Facebook, Twitter,… als op de blog zelf!)!

xoxo Jane

Advertenties

Een gedachte over “Over

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: